Jeffrey Dahmer død: Hvor mange mennesker dræbte han?

True crime-fans vil meget snart få et dybdegående kig på en af ​​de mest berygtede seriemordere i amerikansk historie. På vej ind i den uhyggelige sæson vil Evan Peters portrættere Jeffrey Dahmer i en 10-episoders Netflix-serie med titlen Monster: The Jeffrey Dahmer Story, og i begyndelsen af ​​oktober får vi en ny sæson af Conversations With a Killer på Netflix, denne gang med fokus på Milwaukee Cannibal.

Read viral Also:

[catlist id=100371 numberposts=5]

Selvom Dahmer er en af ​​de mest kendte seriemordere, er der sandsynligvis masser af mennesker, der ikke er så fortrolige med hans historie. Og lige en advarsel her om, at det er meget grufuldt. Dahmer voksede op i Wisconsin, før han flyttede til Ohio som barn. Han hævdede, at han ikke blev udsat for misbrug i sin barndom, selvom hans forældre gennemgik en temmelig grim skilsmisse, og hans mor led af depression. Da han blev teenager, indså Dahmer, at han var homoseksuel og snart ville have fantasier om at dominere og kontrollere andre mænd.

Hvor mange mennesker myrdede Jeffrey Dahmer?

Hicks var Dahmers første af mange ofre. Han erkendte senere at have dræbt 17 mennesker, som alle var unge mænd. Og han stoppede ikke forbrydelserne efter at have myrdet dem.

Åd Jeffrey Dahmer faktisk folk?

Hvis du ikke kender hele historien om Dahmer, men ved, hvem han er, chancerne er, at du har hørt, at han var en kannibal. Det er en ret velkendt ting i medierne, hvor Juicy J endda rapper i Katy Perry-sangen”Dark Horse”fra 2014:”She eats your heart out like Jeffrey Dahmer.”Hvis du spekulerer på, om det er sandt eller bare et rygte, er det desværre meget sandt. Dahmer var en kannibal.

Efter at have myrdet mange af sine ofre, indtog Dahmer dele af deres kroppe og udførte seksuelle handlinger med deres lig. Disse var virkelig afskyelige forbrydelser, og derfor er hans historie så berygtet.

Lær mere om Jeffrey Dahmer, hvis du tør med Netflixs to kommende udgivelser. Monster: The Jeffrey Dahmer Story har premiere på Netflix onsdag den 21. september. Og hold øje med Conversations With a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes, når den rammer streameren fredag ​​den 7. oktober.