CARDANO NIEUWE ONTWIKKELING & IS $1 MOGELIJK ?!? – ADA CRYPTO UPDATE

Spread the loveCardano vasil laborious fork nieuws, Dappradar nieuws en wat zijn jullie verwachtingen voor de Vasil Hard Fork?

Nieuwsberichten:
https://coinmarketcap.com/nl/
https://beincrypto.com/8-exchanges-have-signaled-readiness-for-vasil-hard-fork/
https://ambcrypto.com/cardano-ada-investors-should-closely-monitor-this-new-development/
https://www.newsbtc.com/news/cardano/top-exchanges-mark-readiness-for-vasil-can-cardano-rally-to-1/
https://www.forbes.com/sites/simonmoore/2022/09/06/when-is-the-september-cpi-report-and-what-should-you-expect-from-it/?sh=2fc58ee051e4

Instagram: Gewoon Crypto
https://www.instagram.com/gewooncrypto/

Twitter: Gewoon Crypto
https://twitter.com/iloy28780979

De dagelijkse crypto leisure op Gewoon Crypto.
Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse video’s!

Hier neem ik jullie mee in de leisure van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur! Alle verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle Consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de toegezonden informatie blijven volledig voor u eigen rekening need het is geen financieel advies. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor leisure doeleinde opgenomen! Cryptocurrencies brengt risico’s met zich mee, je kan een deel of zelfs al je inleg verliezen.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. Aan de inhoud van de video’s op het kanaal Gewoon Crypto kunnen geen rechten worden ontleend.

Read Also:

[catlist name=”news”]

source


Spread the love